Wat Klanten zeggen over Pauline

Patrick

Ik heb een heel goed consult gehad, waarbij de spirituele gaven, realiteit en menselijke benadering van Pauline absoluut bijzonder genoemd mogen worden. Ik kom zeker terug!

 

Anneke

Het was heel bijzonder. Nou snap ik waarom ik steeds in een cirkeltje blijf ronddraaien. Pauline is heel direct maar zeker heel liefdevol en wil het beste uit je halen. Ik ga ermee aan de slag en kom voor de volgende stap graag terug.

Sharina

Fijn om wel spiritueel inzicht te mogen krijgen, zonder dat het zweverig wordt. Ik heb eindelijk het gevoel dat iemand me begrijpt. Ik kom regelmatig terug om de boel weer even op een rijtje te krijgen voor mezelf. Heel waardevol!

Elisabeth

Thank you for your beautiful advice. I´ll be back for more!

Michael

Thanks for your clear advice. I´ll be back for more too!

Leane

Bedankt voor je luisterend oor en mooie inzichten. Ik heb het gevoel dat alles nu weer beter gaat worden. De healing was heel krachtig. Ik denk tot gauw!

Jan

Eindelijk heb ik door hoe ik mijn muur voorzichtig af kan breken. Ik voel me veilig in mezelf. Wat een wonder om te mogen ervaren. Dank je.

Carla

Heerlijk om te kunnen zijn wie ik wil zijn zonder steeds te hollen en van alles te moeten.Dankzij een paar hele goede eye openers van Pauline!

Tiny

Na een jarenlange depressie kom ik nu steeds meer in mijn kracht en ben ik zelf soms echt blij. Het is nog een hele weg maar met de geduldige, liefdevolle, respectvolle begeleiding van Pauline kom ik er!

Mabel

In een wereld waarin iedereen mij op uiterlijkheden beoordeelt, is het zo helend wanneer er eens in mijn diepste wezen wordt gekeken. Ik voel me echt gezien!

Joke

Ondanks de serieuze blokkade die ik had, hebben we ook echt gelachen. Je directheid en je humor zijn verfrissend!