Wat Klanten zeggen over Pauline

Ik heb een heel goed consult gehad, waarbij de spirituele gaven, realiteit en menselijke benadering van Pauline absoluut bijzonder genoemd mogen worden. Ik kom zeker terug!

Patrick
Het was heel bijzonder. Nou snap ik waarom ik steeds in een cirkeltje blijf ronddraaien. Pauline is heel direct maar zeker heel liefdevol en wil het beste uit je halen. Ik ga ermee aan de slag en kom voor de volgende stap graag terug.
Anneke
Fijn om wel spiritueel inzicht te mogen krijgen, zonder dat het zweverig wordt. Ik heb eindelijk het gevoel dat iemand me begrijpt. Ik kom regelmatig terug om de boel weer even op een rijtje te krijgen voor mezelf. Heel waardevol!
Sharina
Thank you for your beautiful advice. I´ll be back for more!
Elisabeth
Thanks for your clear advice. I´ll be back for more too!
Michael
Bedankt voor je luisterend oor en mooie inzichten. Ik heb het gevoel dat alles nu weer beter gaat worden. De healing was heel krachtig. Ik denk tot gauw!
Leane
Eindelijk heb ik door hoe ik mijn muur voorzichtig af kan breken. Ik voel me veilig in mezelf. Wat een wonder om te mogen ervaren. Dank je.
Jan
Heerlijk om te kunnen zijn wie ik wil zijn zonder steeds te hollen en van alles te moeten.Dankzij een paar hele goede eye openers van Pauline!
Carla
Na een jarenlange depressie kom ik nu steeds meer in mijn kracht en ben ik zelf soms echt blij. Het is nog een hele weg maar met de geduldige, liefdevolle, respectvolle begeleiding van Pauline kom ik er!
Tiny
In een wereld waarin iedereen mij op uiterlijkheden beoordeelt, is het zo helend wanneer er eens in mijn diepste wezen wordt gekeken. Ik voel me echt gezien!
Mabel
Ondanks de serieuze blokkade die ik had, hebben we ook echt gelachen. Je directheid en je humor zijn verfrissend!
Joke

Lieve Pauline, wat een prachtig verhaal heb je over mij geschreven. Ik voel me echt bijzonder. Een heel eigen verhaal. Alleen voor mij. En het heeft me nog inzichten gegeven ook. Fantastisch! Dank je wel.

Marion

Wat een beleving om erachter te komen, dat besluiten die ik in een vorig leven heb genomen, zo’n impact hebben op mijn leven nu. En wat fijn dat ik dat nu mag veranderen. Ik kom gauw nog een keer hoor. Heel fijn om met zo’n echt mens als jij te kunnen zijn.

Cobie

Wat een lieve wijze vrouw ben jij zeg! Daar heb ik echt wat aan. Nou kan ik eindelijk verder met mijn leven op een nieuwe manier. Tot gauw! Liefs.

Gerda
Ik ben heel blij met je diepe inzichten. je hebt ook veel bevestigd van wat ik al vermoedde. En wat een gaaf verhaal over mij! Een aanrader!
Linda
Wat een prachtig verhaal! Al mijn vragen kwamen er in terug. Ik was tot tranen geroerd door de diepe waarheid van je woorden. Ik voel me nu rustig en sterk. Liefdevolle dank!
Fay
Ik heb nog nooit zoiets bijzonders over mezelf gehoord en gelezen. Het helpt me echt om me een waardevol mens te voelen. Een goede eerste stap voor mij. Voor de volgende stap kom ik weer. Liefs
Diny
Ik wil je nogmaals bedanken voor je mooie consult. Ik heb net je verhaal zelf thuis gelezen en ik werd er heel erg emotioneel van! Wat heb je een prachtig verhaal opgeschreven! Het klopt ook precies. Dank je wel daarvoor! Het gaat me verder brengen dan ik in eerste instantie dacht 😉 Jouw verhaal kwam echt binnen!
Geraldine